Werken met een beperking in Oldambt

Werken met een beperking in Oldambt kan erg lastig zijn als je niet de juiste werkgever kunt vinden. Met een Wajong of WIA uitkering of met een doelgroepverklaring sta je vaak aan de zijlijn, terwijl je graag wilt deelnemen op de reguliere arbeidsmarkt. Want waar is die ene werkgever die wél met jouw arbeidsbeperking rekening willen houden?

Deze werkgevers hebben wij voor jou gevonden! Zij stellen Wajong en WIA vacatures beschikbaar op onze website, naast vacatures voor werkzoekenden die staan opgenomen in het doelgroepregister. Door je nu aan te melden word je direct op de hoogte gehouden van alle nieuwe vacatures.

Met goede ondersteuning van een jobcoach kan het zijn dat jij je meer op je gemak voelt tijdens het sollicitatieproces of op de werkvloer. Als je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website in contact komen met diverse aangesloten re-integratiebueaus. Met de juiste ondersteuning kan het werken met een beperking in Oldambt toegankelijker worden.

Wij hopen jou te kunnen helpen bij het vinden van jouw droombaan. Kom je er niet direct uit op onze website, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag op weg!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...