Werken met een beperking in Nunspeet

Een opname in het doelgroepregister of het hebben van een Wajong of WIA uitkering moet jou niet tegenhouden om te gaan werken met een beperking in Nunspeet. Maatwerkbanen hoopt een bijdrage te leveren om het doel, om te werken met een beperking in Nunspeet, te bereiken. Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar, waardoor er een passende match tot stand zal komen. Met behulp van de ingebouwde zoekfilter vind je eenvoudig Wajong en WIA vacatures of een geschikte baan als je een doelgroepverklaring hebt.

Naast het aanbieden van passende vacatures, vinden wij het ook erg belangrijk dat je de juiste ondersteuning krijgt als je langere tijd uit de running bent geweest. Daarom kun je bij ons ook in contact komen met diverse re-integratiebedrijven. Zij kunnen jou voorzien van een passende jobcoach. Deze jobcoach kan jou de juiste begeleiding bieden tijdens het solliciteren als op de werkvloer.

Meld je direct aan als je een arbeidsbeperking hebt en graag wil werken. Bij eventuele vragen of opmerkingen staan wij graag voor je klaar. Wij vinden het belangrijk dat jij die ene droombaan vindt en zult behouden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...