Werken met een beperking in Nijmegen

Zou je graag willen werken met een beperking in Nijmegen? Maar weet je niet zo goed hoe je dit moet aanpakken? Dan raden wij het aan om je aan te melden bij Maatwerkbanen als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring, WIA uitkering of Wajong uitkering. Op het platform kom je in contact met werkgevers die het mogelijk willen maken om te werken met een beperking in Nijmegen. Zij willen graag rekening houden met jouw arbeidsbeperking, zodat ook jij je dromen kunt realiseren.

Na je aanmelding kun je een kijkje nemen tussen alle Wajong en WIA vacatures, of de banen die zijn bedoeld voor werkzoekenden met een opname in het doelgroepregister. Vervolgens houdt het systeem rekening met de voorkeuren die je hebt aangevinkt. Wij zijn van mening dat er een goede match tot stand zal komen door vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Vind je het prettig om ondersteuning te krijgen? Neem dan gerust contact op met een van de aangesloten re-integratiebedrijven. Zij kunnen jou voorzien van een jobcoach die ervaring heeft met de doelgroep. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste jobcoach begeleiding die ene droombaan kunt vinden én behouden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...