Werken met een beperking in Nijkerk

Vind je het lastig om leuke vacatures te vinden om te gaan werken met een beperking in Nijkerk? Ondanks dat de Participatiewet het werken met een beperking in Nijkerk moet vergemakkelijken, kunnen werkzoekenden met een arbeidsbeperking lastig passende vacatures vinden. Om vraag en aanbod eenvoudig bij elkaar te brengen, hebben wij Maatwerkbanen opgericht. Het is een vacaturewebsite met passende Wajong en WIA vacatures en tevens vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring.

Bij je aanmelding moet je aangeven of je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of bent opgenomen in het doelgroepregister. Vervolgens wordt het door de ingebouwde zoekfilter vereenvoudigd om passende vacatures te vinden. Wees niet getreurd indien je niet direct die ene aansluitende vacature vindt, de vacatures zullen continu worden vernieuwd.

Vind je het toch lastig om te bepalen welke baan goed bij je past omdat je langere tijd uit de running bent geweest? Dan raden wij het aan om contact op te nemen met één van de aangesloten re-integratiebedrijven. Zij kunnen jou een passende jobcoach toekennen die begeleiding kan bieden bij het sollicitatieproces als op de werkvloer. Met een passende jobcoach vind en behoud jij die ene droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...