Werken met een beperking in Neder-Betuwe

Wil je werken met  beperking en woon je in Neder-Betuwe? Ben je op zoek naar een WIA of Wajong vacatures of beschik je over een doelgroepverklaring? Dan ben je bij Maatwerkbanen aan het juiste adres. Wij willen het voor iedereen mogelijk maken om te werken met een beperking in Neder-Betuwe.

Maatwerkbanen biedt een platform aan waar werkgevers passende vacatures bieden voor werkzoekenden met een Wajong of WIA uitkering of met een registratie in het doelgroepregister. Indien je een leuke vacature hebt gevonden die aansluit bij jouw wensen, kun je eenvoudig een sollicitatie indienen.

Wij begrijpen dat het sollicitatieproces lastig kan zijn als je langere tijd uit de running bent geweest. Daarom kun je ook eenvoudig op de website contact leggen met één van de aangesloten re-integratiebedrijven. Zij kunnen jou voorzien van passende jobcoach begeleiding van een jobcoach die ervaring heeft met werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Meld je vrijblijvend en gratis aan en ondervindt de mogelijkheden die Maatwerkbanen te bieden heeft. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...