Werken met een beperking in Meppel

Zou je graag willen werken met een beperking in Meppel? Dan kan het vinden van de perfecte baan, waarbij er rekening wordt gehouden met jouw arbeidsbeperking, een echte uitdaging zijn. Het is belangrijk dat een werkgever weet welke werknemer hij in dienst neemt en wat hij voor jou kan betekenen op de werkvloer. Je wilt als werknemer met een Wajong uitkering, WIA uitkering of met een doelgroepverklaring de kans krijgen om jezelf te bewijzen. Maar waar vind jij deze vacatures?

Op de website van Maatwerkbanen vind je passende Wajong en WIA vacatures, maar ook vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Zij zijn uitsluitend op zoek naar jou om het werken met een beperking in Meppel mogelijk te maken. Daarom krijg jij de kans om je op de werkvloer te bewijzen. Je kunt op de website aangeven waar jouw wensen liggen, zodat de meest passende vacatures naar voren zullen komen.

Heb je nu de perfecte vacature gevonden en wil je hier graag op solliciteren? En vind je het hierbij prettig om begeleid te worden door een jobcoach? Dan raden wij het aan om deze jobcoach om de arm te nemen en als je nog geen jobcoach begeleiding hebt om er een te zoeken op Maatwerkbanen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...