Werken met een beperking in Maasdriel

Wil je graag werken met een beperking in Maasdriel, maar heb je moeite bij het vinden van een passende baan? Wij zijn van mening dat het hebben van een arbeidsbeperking jou niet moet belemmeren in de zoektocht naar een leuke baan. Daarom biedt Maatwerkbanen een vacatureplatform aan voor werkzoekenden die willen werken met een beperking in Maasdriel. Je kunt je aanmelden als je bent opgenomen in het doelgroepregister, maar ook als je in een Wajong of WIA uitkering ontvangt.

Om jou de meest geschikte vacatures aan te kunnen bieden, kun je gebruikmaken van de ingebouwde zoekfilter. Wij zijn van mening dat hierdoor vraag en aanbod sneller bij elkaar komen, waardoor de ideale match tot stand zal komen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven of je op zoek bent naar Wajong of WIA vacatures. Maar ook als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring, kun je dit aanvinken en houdt het systeem hier rekening mee.

Naast passende vacatures kun je ook in contact komen met een re-integratiebedrijf voor passende jobcoach begeleiding. Ondersteuning van een jobcoach kan een toegevoegde waarde zijn tijdens het sollicitatietraject evenals op de werkvloer.

Aarzel niet en meld je direct aan op Maatwerkbanen!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...