Werken met een beperking in Leeuwarden

Maak gebruik van de mogelijkheden die Maatwerkbanen biedt als je wilt werken met een beperking in Leeuwarden. Maatwerkbanen is een platform dat gericht is op werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Wij zijn van mening dat ook Wajong en WIA vacatures goed vindbaar moeten zijn, evenals vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring.

Indien je bent opgenomen in het doelgroepregister of een Wajong of WIA uitkering ontvangt, ben je bij Maatwerkbanen aan het juiste adres. Het systeem maakt na jouw registratie een selectie uit de meest passende vacatures, waar jij vervolgens eenvoudig op kunt solliciteren.

Naast het aanbieden van passende vacatures, kunnen wij jou ook helpen als je moeite hebt bij het bewandelen van de sollicitatieprocedure. Wij kunnen ons voorstellen dat het erg lastig kan zijn als je langere tijd uit de running bent geweest en toch wilt werken met een beperking in Leeuwarden. Daarom kun je bij ons ook in contact komen met een passende jobcoach. Jobcoach begeleiding kan essentieel zijn bij het vinden en behouden van die ene droombaan.

Wil je meer informatie over jouw mogelijkheden? Neem contact op met Maatwerkbanen!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...