Werken met een beperking in Katwijk

Ook voor jou is het mogelijk om te werken met een beperking in Katwijk. Het is misschien lastig om de juiste Wajong en WIA vacatures te vinden. En ook als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring kan het zoeken naar een baan een echte uitdaging zijn.

Met de komst van Maatwerkbanen hoeft je niet meer uitgebreid te speuren naar leuke vacatures. Op het platform zijn werkgevers aangesloten die op zoek zijn naar jou! Met een inschrijving in het doelgroepregister val je onder de doelgroep, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Na je inschrijving krijg je de mogelijkheid om je wensen aan te vinken, waardoor er een selectie wordt gemaakt uit de meest passende vacatures. Hierdoor wordt het vinden van de leukste banen eenvoudiger en komt het werken met een beperking in Katwijk steeds dichterbij.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Vind je het lastig om zelfstandig te solliciteren? Of heb je liever jobcoach begeleiding op de werkvloer? Kom dan op Maatwerkbanen in contact met een passende jobcoach!

Meld je aan op Maatwerkbanen, hèt platform voor mensen met een arbeidsbeperking!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...