Werken met een beperking in Kaag en Braassem

De kans om te werken met een beperking in Kaag en Braassem is nu groter dan ooit. Voorheen was het een uitdaging om de juiste vacatures te vinden voor mensen met een doelgroepverklaring, net als het vinden van geschikte Wajong en WIA vacatures. Vanaf nu zijn passende werkgevers te vinden op de website van Maatwerkbanen. Zij bieden jou de mogelijkheid om het werken met een beperking in Kaag en Braassem mogelijk te maken.

Maatwerkbanen vindt het belangrijk dat iedere werkzoekende met een arbeidsbeperking kan werken. Je valt onder de doelgroep als je staat opgenomen in het doelgroepregister, maar ook als je een WIA of Wajong uitkering ontvangt. Na je aanmelding kun je aangeven welke voorkeuren je hebt bij een werkplek. Door passende vacatures aan te bieden willen we het eenvoudiger maken om te werken met een beperking in Kaag en Braassem.

Als je moeite hebt om zelfstandig het sollicitatietraject in te gaan, kun je hierbij ondersteuning krijgen van een jobcoach. Een jobcoach kan jou voorzien van de beste begeleiding, zowel tijdens het sollicitatieproces als tijdens het werken. Maatwerkbanen kan jou in contact brengen met diverse re-integratiebedrijven die werkzaam zijn in de omgeving van Kaag en Braassem.

Meld je nu aan en maak gebruik van de mogelijkheden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...