Werken met een beperking in Horst aan de Maas

Heb je het plan opgevat binnenkort te gaan werken met een beperking in Horst aan de Maas? Wil je je niet laten weerhouden door het feit dat je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of in het bezit bent van een doelgroepverklaring? Dan helpt Maatwerkbanen jou graag bij het vinden van passende Wajong en WIA vacatures en vacatures als je bent opgenomen in het doelgroepregister!

Na je aanmelding kun je je voorkeuren aanvinken waarmee rekening gehouden dient te worden. Hierdoor krijg je in één oogopslag te zien welke vacatures aansluiten bij de wensen die je hebt. Wij zijn van mening dat hierdoor de beste match tot stand zal komen om het werken met een beperking in Horst aan de Maas mogelijk te maken.

Tevens vinden wij het ook belangrijk dat jij de juiste begeleiding krijgt bij het vinden van een leuke baan. Daarom kun je bij ons ook in contact komen met een jobcoach die jou kan voorzien van de beste begeleiding. Deze jobcoach kan ondersteuning bieden tijdens het sollicitatieproces, evenals op de werkvloer.

Meld je snel aan als je een arbeidsbeperking hebt en passende vacatures zoekt!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...