Werken met een beperking in Hoogeveen

Het kan erg lastig zijn om te werken met een beperking in Hoogeveen. Door jouw arbeidsbeperking kan het een uitdaging zijn om een werkgever te vinden die rekening met jouw gezondheid houdt en kijkt naar wat jij nog wel kunt. Toch zijn er werkgevers die jou, met een Wajong of WIA uitkering of met een doelgroepverklaring, op de werkvloer een kans willen bieden. Maar waar vind je deze vacatures?

Daarvoor moet je bij Maatwerkbanen zijn. Maatwerkbanen is een platform waar jij onder andere Wajong vacatures en WIA vacatures kunt vinden. Of arbeidsplaatsen voor mensen die opgenomen zijn in het doelgroepregister. De filterfunctie geeft jou de kans om aan te geven welke eisen jij stelt aan een vacature. Zo komen de vacatures naar voren die voldoen aan de wensen die jij hebt bij werken met een beperking in de regio Hoogeveen.

Nu kan het solliciteren beginnen! Als je een jobcoach hebt, kan hij jou in dit traject begeleiden. Heb je nog geen jobcoach begeleiding, maar zou je dit wel prettig vinden? Dan kun je via Maatwerkbanen in contact komen met een arbeidsbemiddelaar die zorgt voor ondersteuning bij het werken met een beperking in Hoogeveen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...