Werken met een beperking in Hillegom

Met de komst van Maatwerkbanen wordt het werken met een beperking in Hillegom vergemakkelijkt. Het is een platform voor mensen met een arbeidsbeperking. Je kunt je er aanmelden als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt, maar ook als je staat opgenomen in het doelgroepregister.

De website is erg gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk. Na het aanmelden kun je aanvinken welke wensen je hebt. Vervolgens verschijnen de meest passende vacatures voor jou in beeld. Wij hopen dat er direct een vacature beschikbaar is die jou aanspreekt. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, hopen wij het werken met een beperking in Hillegom mogelijk te maken voor iedereen.

Zou je graag ondersteuning krijgen bij het sollicitatietraject? Dan kun je via Maatwerkbanen ook in contact komen met diverse re-integratiebedrijven. Een jobcoach kan jou de juiste ondersteuning bieden bij het sollicitatieproces. Tevens kan hij ook de juiste jobcoach begeleiding op de werkvloer bieden. Denk hierbij aan het maken van een planning van je werkzaamheden of aan het aanbrengen van structuur en ritme.

Maatwerkbanen helpt je bij het vinden van Wajong en WIA vacatures of vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...