Werken met een beperking in Heumen

Wij begrijpen het als geen ander dat het soms veel moeite kan kosten om te gaan werken met een beperking in Heumen. Daarom hebben wij Maatwerkbanen opgericht voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Bij je aanmelding dien je aan te vinken of je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of dat je misschien bent opgenomen in het doelgroepregister.

Na je aanmelding kun je je voorkeuren aanvinken, waar het systeem vervolgens rekening mee zal houden. Vervolgens zullen de meest geschikte Wajong en WIA vacatures getoond worden, evenals vacatures als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring. Met het ingebouwde zoeksysteem zijn wij ervan overtuigd dat jij snel en eenvoudig de leukste vacatures zult tegenkomen. Vervolgens kun je beginnen met het solliciteren, waarna het werken met een beperking in Heumen gerealiseerd kan worden.

Indien je langere tijd uit de running bent geweest, kan het prettig zijn om ondersteuning te krijgen bij het sollicitatieproces. Met een jobcoach wordt het solliciteren op die ene droombaan eenvoudiger en toegankelijker. Tevens kun je ook jobcoach begeleiding krijgen op de werkvloer, waardoor het mogelijk wordt om die ene passende baan ook te behouden.

Wacht niet langer en meld je vandaag aan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...