Werken met een beperking in Hendrik-Ido-Ambacht

Het kan een uitdaging zijn om te werken met een beperking in Hendrik-Ido-Ambacht. Maar vanaf nu hoeft een arbeidsbeperking geen belemmering meer te zijn. Wij bieden jou een platform aan waar je geschikte Wajong en WIA vacatures kunt vinden en ook banen voor als je bent opgenomen in het doelgroepregister.

De aangesloten werkgevers staan open voor werkzoekenden vanuit de doelgroep. Je valt onder deze doelgroep als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of als je een doelgroepverklaring hebt. Na je aanmelding kun je je voorkeuren aanvinken. Hierna zullen de meest geschikte vacatures direct bij jou in beeld verschijnen en kan het sollicitatieproces beginnen.

Vind je het solliciteren lastig of wil je graag een jobcoach die je begeleiding biedt bij het werken met je beperking in Hendrik-Ido-Ambacht? Dat kan! Op Maatwerkbanen kun je ook in contact komen met een jobcoach als je deze nog niet hebt. Deze kan jou helpen bij het solliciteren, maar ook bij het aanbrengen van structuur in de uitvoering van de werkzaamheden op de werkvloer.

Maatwerkbanen maakt het werken voor iedere werkzoekende met een arbeidsbeperking mogelijk!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...