Werken met een beperking in Hellevoetsluis

Voor het werken met een beperking in Hellevoetsluis biedt Maatwerkbanen jou diverse mogelijkheden. Het vinden van Wajong en WIA vacatures hoeft niet langer meer een uitdaging te zijn. Ook zijn er diverse vacatures te vinden voor mensen die staan opgenomen in het doelgroepregister. Maatwerkbanen vindt het belangrijk dat werkzoekenden met een arbeidsbeperking eenvoudig in contact kunnen komen met potentiële werkgevers.

Op ons platform kun jij per direct solliciteren op de leukste banen. Het enige wat je nog moet doen is je aanmelden op de website, waarna het sollicitatieproces kan beginnen. Vind je het lastig om die eerste stap te zetten naar werken met een beperking in Hellevoetsluis? Dan kan een jobcoach jou daarin de juiste begeleiding bieden. Zij zijn er voor jou om ondersteuning te bieden bij het vinden, maar ook bij het behouden van werk. Als je nog geen jobcoach hebt en dit wel prettig zou vinden, kunnen wij jou in contact brengen met een re-integratiebedrijf.

Meld je nu aan als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring of als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Maatwerkbanen wil het voor jou mogelijk maken om aan de slag te gaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...