Werken met een beperking in Heerde

Maatwerkbanen helpt jou graag op weg als je wilt werken met een beperking in Heerde. Wij begrijpen dat het lastig is om passende Wajong en WIA vacatures te vinden, evenals vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Daarom hebben wij onze krachten gebundeld met werkgevers, gemeenten en re-integratiebedrijven om jou de meest geschikte vacatures te tonen. Op Maatwerkbanen kan iedereen met een arbeidsbeperking zich aanmelden. Daarbij dien je wel te beschikken over een opname in het doelgroepregister, Wajong uitkering of WIA uitkering.

Na je aanmelding wordt het een realistisch doel om te gaan werken met een beperking in Heerde. Wij vinden het belangrijk dat iedereen recht heeft op een leuke baan op de arbeidsmarkt. Om jou eenvoudig in contact te brengen met de aangesloten werkgevers, kun je gebruik maken van het zoeksysteem. Hierbij vink je aan welke voorkeuren je hebt, waarna de meest passende vacatures getoond zullen worden.

Tevens vinden wij het belangrijk dat jij ook de juiste jobcoach begeleiding krijgt. Indien je nog geen jobcoach hebt, raden wij het aan om contact op te nemen met één van de aangesloten re-integratiebedrijven. Met de juiste ondersteuning wordt het werken met een beperking in Heerle mogelijk!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...