Werken met een beperking in Hattem

Het kan een pittige uitdaging zijn om te gaan werken met een beperking in Hattem. Gelukkig wordt de arbeidsmarkt toegankelijker voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Werkgevers worden gestimuleerd om werkzoekenden met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering of WIA uitkering  een kans te bieden binnen het bedrijf. Maatwerkbanen biedt deze werkgevers een platform aan om passende vacatures aan te bieden.

Op het platform van Maatwerkbanen worden vacatures getoond voor werkzoekenden met een opname in het doelgroepregister. Daarnaast zijn er ook Wajong en WIA vacatures te vinden. Doordat deze passende vacatures op het platform op Maatwerkbanen worden aangeboden, wordt het eenvoudiger om een leuke baan te vinden. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen wordt het werken met een beperking in Hattem een realistisch doel.

Bovendien kun je op de website ook in contact komen met een jobcoach. Wij kunnen jobcoach begeleiding aanraden als je langere tijd uit de running bent geweest. Op de website kun je diverse re-integratiebedrijven vinden die klaarstaan om jou te voorzien van de beste ondersteuning.

Meld je direct aan! Indien je vragen hebt, staan wij voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...