Werken met een beperking in Harlingen

Wil je graag werken met een beperking in Harlingen en ben je opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een Wajong of WIA uitkering? Dan kunnen wij het ons goed voorstellen dat het een uitdaging kan zijn om passende vacatures te vinden. Want waar vind je werkgevers die open staan voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking?

Je hoeft niet langer meer te zoeken naar deze Wajong en WIA vacatures of vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Op de website van Maatwerkbanen kun jij in contact komen met werkgevers die jou wél een kans willen bieden binnen het bedrijf. Zij willen meewerken om ons doel om het werken met een beperking in Harlingen te realiseren.

Meld je daarom direct aan als werkzoekende en klik je voorkeuren aan. Jouw voorkeuren worden gekoppeld aan passende vacatures, waardoor jij in één oogopslag de meest passende vacatures in beeld ziet verschijnen. Indien je moeite hebt om zelfstandig te solliciteren op een geschikte functie, kunnen wij het aanraden een jobcoach in te schakelen. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website ook in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars. Zij staan voor jou klaar om de juiste begeleiding te bieden in het sollicitatieproces als op de werkvloer!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...