Werken met een beperking in Hardinxveld-Giessendam

Maatwerkbanen kan jou op weg helpen als je wilt werken met een beperking in Hardinxveld-Giessendam. Met een arbeidsbeperking begint de uitdaging namelijk al bij het vinden van de juiste vacatures. Want waar vind je vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring of leuke Wajong en WIA vacatures? Deze vraag hoef je jezelf niet langer te stellen, Maatwerkbanen biedt de oplossing!

Op ons platform kun je je aanmelden als je staat opgenomen in het doelgroepregister. Maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt val je onder de doelgroep die zich aan kan melden. Door je voorkeuren aan te geven, wordt er een passende selectie voor jou gemaakt. Deze selectie bestaat uit de meest passende functies voor jou. Zit er een baan bij die jou op het lijf geschreven staat? Wacht dan niet langer, dien een sollicitatie in en realiseer je doel door te gaan werken met een beperking in Hardinxveld-Giessendam.

Een jobcoach kan jou kan voorzien van de beste begeleiding tijdens het sollicitatieproces evenals op de werkvloer. Heb je nog geen jobcoach, dan kun je via de website van Maatwerkbanen in contact komen met diverse re-integratiebedrijven.

Maatwerkbanen helpt jou graag op weg!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...