Werken met een beperking in Groningen

Werken met een beperking in Groningen kan erg lastig zijn als je niet de juiste vacatures weet te vinden. Want waar vind je die ene werkgever die jou wel de kans wil bieden om je te bewijzen ondanks jouw arbeidsbeperking? Dat kan vanaf nu op de website van Maatwerkbanen.nl. Hier zijn diverse WIA en Wajong vacatures te vinden, maar ook vacatures voor mensen die in het bezit zijn van een doelgroepverklaring. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, hopen wij het werken met een beperking in Groningen voor iedereen toegankelijk te maken.

Na het aanmelden op de website kun je bij de filterfunctie je wensen aanvinken. Hierdoor komen de meest geschikte vacatures direct in beeld. Als je wilt solliciteren  op een betreffende functie, kun je dit zelfstandig doen of met hulp van je jobcoach. Ook kunnen wij jou in contact brengen met een arbeidsbemiddelaar indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt.

Een Wajong of WIA uitkering of opname in het doelgroepregister hoeft niet langer een beperking te zijn bij het vinden van een baan. Wacht daarom niet langer en meld je vandaag nog aan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...