Werken met een beperking in Gouda

Het werken met een beperking in Gouda hoeft niet langer een uitdaging te zijn. Maatwerkbanen vindt het belangrijk dat ook mensen met een arbeidsbeperking een reële kans moeten krijgen op een leuke baan. Daarom is er vanaf nu een platform beschikbaar waar Wajong en WIA vacatures op te vinden zijn, maar ook vacatures voor mensen met een doelgroepverklaring.

Op dit platform kun je je aanmelden als je staat opgenomen in het doelgroepregister of als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Je kunt je eenvoudig aanmelden, waarna de zoektocht kan beginnen. Als je je wensen aangeeft, wordt er een geschikte selectie gemaakt uit de beschikbare vacatures voor het werken met jouw beperking in Gouda. Heb je die ene werkgever gevonden waar je graag zou willen werken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Als je dit lastig vindt, kun je een jobcoach inschakelen. Deze jobcoach kan jou begeleiding bieden bij het sollicitatieproces, maar ook op de werkvloer.

Wij hopen de juiste schakel voor jou te kunnen zijn, zodat je snel aan de slag kunt! Neem voor vragen of opmerkingen gerust contact met ons op via de website of via de telefoon.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...