Werken met een beperking in Gorinchem

Werken met een beperking in Gorinchem komt nu dichterbij dan ooit. Wij zijn van mening dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen op de arbeidsmarkt. Daarom biedt Maatwerkbanen een platform aan dat werkgevers en werkzoekenden met een arbeidsbeperking met elkaar in contact brengt. Je kunt je aanmelden als je een doelgroepverklaring hebt of als je Wajong of WIA uitkering ontvangt.

Door je aan te melden, kun je snel en gemakkelijk in contact komen met de juiste werkgevers. Deze werkgevers staan open voor mensen vanuit het doelgroepregister, of mensen die op zoek zijn naar Wajong of WIA vacatures. Bij de filterfunctie kun je je wensen aanvinken, waardoor er een goede selectie kan worden gemaakt uit de meest geschikte vacatures. Zit de baan waar je naar op zoek bent er niet bij? Houd dan de nieuwste vacatures in de gaten voor het werken met een beperking in Gorinchem.

Tevens kun je op de website ook in contact komen met een jobcoach. Met goede jobcoach begeleiding kun je een frisse start maken op je werkplek. Hij kan ondersteuning bieden op verschillende vlakken.

Meld je snel aan om binnenkort je nieuwe baan te vinden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...