Werken met een beperking in Goeree-Overflakkee

Is het voor jou een uitdaging om te werken met een beperking in Goeree-Overflakkee? Om het voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring, Wajong of WIA uitkering makkelijker te maken de juiste werkgever te vinden, is Maatwerkbanen opgericht. Maatwerkbanen biedt een platform aan waar werkgevers en werkzoekenden eenvoudig met elkaar in contact kunnen komen.

Meld je nu aan als je moeite hebt om werk te vinden omdat je een arbeidsbeperking hebt. Er zijn diverse Wajong en WIA vacatures beschikbaar, maar ook vacatures voor mensen die staan opgenomen in het doelgroepregister. Op het platform kun je aangeven welke wensen je hebt, waardoor er een selectie wordt gemaakt van geschikte vacatures. Hierdoor zijn wij ervan overtuigd dat het werken met een beperking in Goeree-Overflakkee een realistisch doel wordt.

Wil je een sollicitatie indienen, dan kun je dit direct doen. Ook kun je via de website in contact komen met een jobcoach die je begeleiding kan bieden tijdens het sollicitatieproces. Tevens kun je met ondersteuning van een goede jobcoach een goede start maken op je nieuwe werkplek.

Wij hopen dat Maatwerkbanen jou aan een leuke baan kan helpen en je je er op je plek zult gaan voelen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...