Werken met een beperking in Gennep

Wil je werken met een beperking in Gennep en ben je opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een Wajong of WIA uitkering? Dan val jij onder de doelgroep die Maatwerkbanen wil ondersteunen. Wij vinden het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk wordt om te werken met een beperking in Gennep. Om jou eenvoudig in contact te brengen met passende werkgevers, hebben wij Maatwerkbanen opgericht.

Maatwerkbanen is een platform waar Wajong en WIA vacatures worden aangeboden, evenals vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Met behulp van het handige zoeksysteem kun je aangeven welke voorkeuren je hebt, waardoor de meest passende vacatures in één oogopslag in beeld verschijnen.

Naast het aanbieden van passende vacatures, vinden wij het belangrijk dat je met een geschikte jobcoach in contact kunt komen. Jobcoach begeleiding kan erg belangrijk zijn als je langere tijd uit de running bent geweest. Daarom kun je op de website de contactgegevens vinden van aangesloten re-integratiebedrijven die ervaring hebben met werkzoekenden met een arbeidsbeperking.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij met je mee!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...