Werken met een beperking in Ermelo

Door de komst van de Participatiewet zou het werken met een beperking in Ermelo haalbaar moeten worden. Toch kan het hebben van een arbeidsbeperking een behoorlijke uitdaging zijn om op de reguliere arbeidsmarkt aan het werk te komen. Maatwerkbanen brengt vraag en aanbod bij elkaar door het aanbieden van Wajong en WIA vacatures en banen voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring.

Voor werkzoekenden die langere tijd uit de running zijn geweest kan het lastig zijn om zelfstandig het traject richting werk te bewandelen. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat jij de juiste ondersteuning kunt krijgen van een jobcoach. Wij zijn ervan overtuigd dat het voor jou, met de juiste jobcoach begeleiding, mogelijk wordt om te werken met een beperking in Ermelo.

Je valt onder de doelgroep van Maatwerkbanen als je bent opgenomen in het doelgroepregister, een Wajong uitkering ontvangt of een WIA uitkering. Met de ingebouwde zoekfunctie krijg je de mogelijkheid je voorkeuren aan te vinken, waardoor de ideale match tot stand komt!

Wij zijn ervan overtuigd dat jij na je aanmelding eenvoudig en snel die ene droombaan zult vinden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...