Werken met een beperking in Epe

Ben je er klaar voor om te gaan werken met een beperking in Epe? Maar vind je het lastig om een passende baan te vinden? Neem dan eens een kijkje op de website van Maatwerkbanen. Hier worden alle vacatures geplaatst voor mensen met een Wajong of WIA uitkering of een doelgroepverklaring.

Waar voorheen het zoeken en vinden van een leuke baan een echte baan was met een arbeidsbeperking, is dit met de komst van Maatwerkbanen verholpen. Het systeem houdt rekening met de voorkeuren die je hebt aangevinkt, waardoor de meest passende vacatures naar voren komen. Je kunt er vacatures vinden als je bent opgenomen in het doelgroepregister, maar ook vind je er Wajong en WIA vacatures. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen wordt het werken met een beperking in Epe vereenvoudigd.

Maak gebruik van de mogelijkheden die Maatwerkbanen te bieden heeft. Wij raden wij het aan om je jobcoach in de arm te nemen als je begeleiding nodig hebt. Indien je deze niet hebt, kun je op de website in contact komen met diverse re-integratiebedrijven voor een passende jobcoach.

Meld je vandaag nog aan en vind die ene droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...