Werken met een beperking in Emmen

Ben jij op zoek naar leuke vacatures omdat je wilt werken met een beperking in Emmen? Maatwerkbanen speelt hierop in door een platform aan te bieden waar werkgevers vacatures kunnen aanbieden. Met een doelgroepverklaring, WIA uitkering of Wajong uitkering kun je je aanmelden op onze website.

De vacatures die je op onze website vindt bevinden zich in verschillende branches. In je profiel kun je aanvinken in welke branche je graag wilt werken en waar je wensen liggen. Wij denken dat hierdoor de beste match tot stand zal komen. Vervolgens kan het sollicitatieproces beginnen. Indien je het lastig vindt om zelfstandig dit pad te bewandelen, kun je je jobcoach inschakelen voor ondersteuning. Heb je nog geen jobcoach begeleiding? Neem dan eens een kijkje tussen de re-integratiebedrijven die aangesloten zijn op onze website.

Maatwerkbanen helpt jou om te kunnen werken met een beperking in Emmen. Vind je niet direct die ene Wajong of WIA vacature? Of een leuke vacature voor een werkzoekende met een arbeidsbeperking en een opname in het doelgroepregister? Houd dan de website in de gaten, want er worden wekelijks nieuwe vacatures geplaatst.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...