Werken met een beperking in Elburg

Onderzoek jij de mogelijkheden om te werken met een beperking in Elburg? Dan kan Maatwerkbanen voor jou de juiste opstap zijn bij het vinden van een aangename werkplek. Wij brengen Wajong en WIA vacatures en banen voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring in één klap inzichtelijk. Neem gerust een kijkje tussen deze vacatures en vind die ene droombaan!

Bezoek onze website voor alle informatie omtrent het werken met een beperking in Elburg. Vink vervolgens tijdens het aanmelden aan of je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of dat je bent opgenomen in het doelgroepregister. Het systeem houdt vervolgens ook rekening met de wensen die je hebt, waardoor er snel een goede match tot stand komt.

Voor de juiste begeleiding rondom het sollicitatietraject, kunnen wij adviseren om eens met je jobcoach om tafel te gaan zitten. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website contact opnemen met diverse re-integratiebedrijven. Zij weten wat jij nodig hebt om een leuke baan te vinden en ook te behouden.

Meld je nu aan op onze website als je een arbeidsbeperking hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een leuke baan te vinden is!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...