Werken met een beperking in Ede

Het vinden van leuke vacatures op de reguliere arbeidsmarkt kan een enorme uitdaging zijn als je wilt werken met een beperking in Ede. Met een doelgroepverklaring, WIA uitkering of Wajong uitkering, kan het erg prettig zijn als er één platform is waar jij terecht kunt. Wij hebben werkgevers gevonden die werkzoekenden met een arbeidsbeperking een eerlijke kans willen bieden. Zij stellen onder andere Wajong en WIA vacatures beschikbaar en staan tevens open voor werkzoekenden vanuit het doelgroepregister. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maken wij het werken met een beperking in Ede tot een realistisch doel.

Daarnaast raden wij het aan om je voordeel te doen met de juiste jobcoach begeleiding. Zij kunnen jou helpen bij het sollicitatieproces evenals op de werkvloer. Indien je nog geen jobcoach hebt, raden wij aan om een kijkje te nemen op onze website. Daar kun je, nadat je je hebt aangemeld, in contact komen met diverse re-integratiebedrijven.

Meld je nu aan als je een arbeidsbeperking hebt en naar die ene droombaan op zoek bent. Het systeem houdt rekening met jouw voorkeuren, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er een goede match tot stand komt.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...