Werken met een beperking in Duiven

Het werken met een beperking in Druten kan een echte uitdaging zijn. Door een arbeidsbeperking kan het zijn dat je tegen moeilijkheden aanloopt. Maatwerkbanen grijpt de uitdaging met beide handen aan om jou aan een passende baan te helpen. Op deze vacaturewebsite vind je een compleet aanbod aan Wajong en WIA vacatures, evenals vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring.

Wij vinden dat iedereen moet kunnen werken met een beperking in Duiven. Naast passende vacatures, kunnen wij jou ook in contact brengen met diverse re-integratiebedrijven. Actieve jobcoach begeleiding kan erg belangrijk zijn om jouw kansen op een succesvolle baan te vergroten. Neem dus vooral ook een kijkje op onze website om met een passende jobcoach in contact te komen.

De bedrijven die vacatures aanbieden staan open voor werkzoekenden vanuit het doelgroepregister, of met een Wajong of WIA uitkering. Om de ultieme match tot stand te laten komen, kunnen wij het aanraden om na het aanmelden aan te vinken welke wensen je hebt. Hierdoor maakt het systeem een selectie voor jou en brengt de meest passende banen naar voren.

Meld je vandaag nog aan en bekijk de mogelijkheden en wie weet vind jij die ene droombaan.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...