Werken met een beperking in Dordrecht

Werken met een beperking in Dordrecht kan een echte uitdaging zijn. Want waar vind je geschikte Wajong en WIA vacatures, of leuke vacatures voor als je bent opgenomen in het doelgroepregister? Vanaf nu hoef je niet langer meer het hele internet af te zoeken naar geschikte werkgevers. Maatwerkbanen biedt namelijk een platform aan om werkzoekenden met een arbeidsbeperking met geschikte werkgevers in contact te brengen.

Met een doelgroepverklaring val je onder de doelgroep, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Op de website kun je je eenvoudig aanmelden, waardoor je direct kunt solliciteren op de baan die jou leuk lijkt. Tevens kunnen wij jou voorzien van jobcoach begeleiding bij het werken met een beperking in Dordrecht. Deze jobcoach kan jou ondersteuning bieden tijdens het sollicitatieproces, maar ook op de werkvloer. Op de website kun je alle aangesloten re-integratiebedrijven vinden en met hen in contact komen.

Wij hopen dat je op Maatwerkbanen snel en gemakkelijk een nieuwe baan vindt. Bij eventuele vragen of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen. Wij staan voor je klaar voor het beantwoorden van je vragen.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...