Werken met een beperking in Doetinchem

Ervaar jij moeilijkheden bij het werken met een beperking in Doetinchem? Een bijdrage leveren aan onze samenleven vormt een belangrijke waarde in het leven van veel mensen. Toch ervaren mensen met een arbeidsbeperking hindernissen bij het vinden van een goede en passende baan bij een werkgever die voor hen open staat. Om deze hindernissen weg te nemen en het voor jou eenvoudiger te maken om de juiste vacatures te vinden, hebben wij Maatwerkbanen opgericht.

Maatwerkbanen zet zich in voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering of WIA uitkering. Wij hebben ervaren dat vraag en aanbod elkaar lastig kunnen vinden, waardoor er geen goede match tot stand komt. Om het werken met een beperking in Doetinchem mogelijk te maken, hebben wij het vacatureplatform Maatwerkbanen opgericht. Je kunt er diverse Wajong en WIA vacatures vinden, maar ook als je bent opgenomen in het doelgroepregister kun je je vrijblijvend aanmelden.

Heb je wel eens aan jobcoach begeleiding gedacht? Indien je nog geen jobcoach hebt, kun je op de website in contact komen met diverse re-integratiebedrijven. Met de juiste ondersteuning zijn wij ervan overtuigd dat je die ene droombaan kunt vinden en behouden!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...