Werken met een beperking in Doesburg

Door de komst van Maatwerkbanen is het werken met een beperking in Doesburg mogelijk voor iedereen. Op de website is een divers aanbod te vinden van Wajong en WIA vacatures, evenals banen voor werkzoekenden vanuit het doelgroepregister. Wij doen ons uiterste best om het werken met een beperking in Doesburg mogelijk te maken. Hierdoor kun jij ondanks je arbeidsbeperking ook volwaardig meedraaien in onze samenleving.

Meld je nu aan op de website en kijk tussen alle beschikbare vacatures op de website. Je valt onder de genoemde doelgroep als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring of als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Het systeem houdt rekening met jouw voorkeuren, waardoor je in één oogopslag ziet welke vacatures passend zullen zijn.

Naast geschikte vacatures ben je ook voor jobcoach begeleiding bij Maatwerkbanen aan het juiste adres. Onderzoek samen met de jobcoach naar jouw kwaliteiten en ga samen het sollicitatietraject aan. Indien je nog geen begeleiding hebt, kun je met diverse re-integratiebedrijven in contact komen op de website. De juiste ondersteuning kan jou helpen bij het vinden, maar ook bij het behouden van die ene droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...