Werken met een beperking in Dantumadiel

Ben jij er klaar voor om te gaan werken met een beperking in Dantumadiel, maar ben je opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een Wajong of WIA uitkering? Dan ben je bij Maatwerkbanen aan het juiste adres. Op dit vacature platform worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en kunnen werkzoekenden met een arbeidsbeperking de meest passende vacatures vinden. Hierbij kun je denken aan Wajong en WIA vacatures, maar ook zijn er banen beschikbaar voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring.

Door je aan te melden op de website, kun je eenvoudig in contact komen met diverse werkgevers. Dit zijn werkgevers die open staan voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt die willen werken met een beperking in Dantumadiel. Door aan te vinken welke voorkeuren je hebt aan een vacature, komen de meest passende vacatures in één oogopslag in beeld.

Tevens kun je, als je daar behoefte aan hebt, in contact komen met een jobcoach. Jobcoach begeleiding kan prettig zijn als je langere tijd uit de running bent geweest en niet goed weet hoe je het proces moet doorlopen. Daarom kun je op Maatwerkbanen ook in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars!

Hoe sneller jij je aanmeldt, des te eerder je aan de slag kunt bij die ene passende werkgever!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...