Werken met een beperking in Coevorden

Wil je graag werken met een beperking in Coevorden en ben je op zoek naar de mogelijkheden? Het kan je veel moeite kosten om de werkgever te vinden die op de juiste manier met jouw arbeidsbeperking om kan gaan. Maatwerkbanen speelt hierop in door een platform aan te bieden voor werkzoekenden die willen werken met een beperking in Coevorden. Je kunt je inschrijven als je een Wajong of WIA uitkering hebt, of als je in het bezit bent van een doelgroepverklaring. Met een opname in het doelgroepregister kun je een geschikte baan vinden op ons platform, maar ook zijn er Wajong en WIA vacatures beschikbaar.

Maatwerkbanen maakt gebruikt van een zoekfunctie waarbij jij, als werkzoekende, je wensen kunt aanvinken. Wij zijn ervan overtuigd dat nu de meest passende vacatures naar voren zullen komen en jij in een oogopslag de meest ideale baan kunt vinden.

Heb je een leuke vacature gevonden? Onderneem dan samen met je jobcoach actie om te solliciteren. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, maar dit wel prettig vindt, kunnen wij het aanraden om contact op te nemen met een re-integratiebedrijf. Deze arbeidsbemiddelaars kun je vinden op onze website.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...