Werken met een beperking in Capelle aan den IJssel

Werken met een beperking in Capelle aan den IJssel kan erg lastig zijn als je niet de juiste banen kunt vinden. Toch hoeft deze arbeidsbeperking niet langer een belemmering te zijn. Maatwerkbanen richt zich op mensen met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering en WIA uitkering. Dus ben je op zoek naar een leuke baan bij een werkgever die rekening met jou houdt? Meld je dan nu aan!

Maatwerkbanen vindt het belangrijk dat iedereen een eerlijke kans krijgt op een leuke baan! Daarom brengen wij werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact. Na het aanmelden kun je gebruikmaken van de filterfunctie, waardoor de meest geschikte vacatures in beeld komen.

Je kunt zelfstandig solliciteren op passende vacatures, maar ook met ondersteuning van jouw jobcoach. Heb je nog geen jobcoach begeleiding, dan kun je op het platform in contact komen met een re-integratiebedrijf. Deze arbeidsbemiddelaar maakt het werken met een beperking in Capella aan den IJssel tot een realistisch doel.

Dus ben je op zoek naar leuke vacatures als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt of bent opgenomen in het doelgroepregister? Wacht dan niet langer en meld je snel aan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...