Werken met een beperking in Buren

Heb je vragen over het werken met een beperking in Buren? Dan is Maatwerkbanen het perfecte platform waar jij terecht kunt voor de leukste banen. Wajong en WIA vacatures en banen voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring zijn inzichtelijk gemaakt op deze website. Door het aanbieden van deze vacatures, hopen wij vraag en aanbod bij elkaar te kunnen brengen. Met de juiste ondersteuning zijn wij ervan overtuigd dat iedere werkzoekende op onze website een leuke baan kan vinden.

Met een Wajong of WIA uitkering, maar ook met een opname in het doelgroepregister, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met een arbeidsbeperking zich blijft ontwikkelen en een doel in het leven heeft. Daarom hopen wij het werken met een beperking in Buren voor iedereen mogelijk te maken.

We raden het aan om jobcoach begeleiding aan te vragen om het pad richting betaald werk te bewandelen. Vind op Maatwerkbanen de jobcoach die bij jou past, om het werken met een beperking in Buren mogelijk te maken. Bemiddeling tussen werkzoekende en werkgever kan belangrijk zijn in de eerste fase richting betaald werk.

Wacht niet langer en meld je vandaag aan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...