Werken met een beperking in Bunnik

Maatwerkbanen vindt het belangrijk dat het voor iedereen mogelijk is om te werken met een beperking in Bunnik. Wij zijn van mening dat een arbeidsbeperking jou niet moet tegenhouden om deel te nemen aan de arbeidsmarkt. Daarom plaatsen wij op de website Wajong en WIA vacatures en kun je bij ons terecht als je een doelgroepverklaring hebt.

Meld je vrijblijvend aan op de website als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt, of als je staat opgenomen in het doelgroepregister. Laat je niet langer meer tegenhouden in het werken met een beperking in Bunnik en meld je direct aan. Door gebruik te maken van het filtersysteem kan de beste match tot stand komen.

Om de werkgever te overtuigen van jouw kunnen en om jouw droombaan te behouden, kunnen wij het aanraden een jobcoach in te schakelen. Diverse re-integratiebedrijven zijn een samenwerking met Maatwerkbanen aangegaan om jou de juiste jobcoach begeleiding te kunnen bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat jij met de juiste ondersteuning die ene droombaan vindt bij een werkgever die jou wél die kans wil bieden. Neem contact op met één van deze re-integratiebedrijven en vind een arbeidsbemiddelaar die goed bij jou past.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...