Werken met een beperking in Brunssum

Heb je plannen om te gaan werken met een beperking in Brunssum? En ben je daarom op zoek naar een baan waar je kunt werken met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering of WIA uitkering? Dan raden wij het aan om je aan te melden op de website van Maatwerkbanen. Wij vinden het belangrijk dat iedere werkzoekende de kans moet krijgen om een leuke en passende baan te vinden die aansluit bij jouw voorkeuren.

Maatwerkbanen is hét platform voor het werken met een arbeidsbeperking. Wij brengen namelijk alles rondom het werken met een beperking in Brunssum bij elkaar. De vacatures zijn geschikt voor werkzoekenden die staan opgenomen in het doelgroepregister. Tevens worden er ook Wajong en WIA vacatures beschikbaar gesteld op de website door werkgevers. Als werkzoekende kun je aanvinken welke voorkeuren je hebt, waardoor het systeem de meest passende vacatures toont.

Als je eenmaal die ene perfecte vacature hebt gevonden, kan het sollicitatietraject beginnen. Dit traject kun je zelfstandig bewandelen, maar ook onder toeziend oog van een jobcoach. Wij zijn ervan overtuigd dat je met de juiste jobcoach begeleiding een leuke baan kunt vinden en behouden! Kom op Maatwerkbanen met een arbeidsbemiddelaar in contact!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...