Werken met een beperking in Brummen

Wil je werken met een beperking in Brummen, maar is het voor jou moeilijk om een passende baan te vinden? Maatwerkbanen biedt een platform aan met een uiteenlopend aanbod van Wajong en WIA vacatures, evenals vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Wij vinden namelijk dat een arbeidsbeperking jou niet moet tegenhouden om deel te nemen aan onze arbeidsmarkt.

Indien je in het bezit bent van een Wajong of Wajong uitkering of een registratie in het doelgroepregister, kun je je aanmelden op onze website. Je kunt gratis en vrijblijvend een account aanmaken als je onder de genoemde doelgroep valt. Na deze aanmelding kun je je profiel voorzien van je persoonsgegevens, waaronder ook jouw voorkeuren. Het zoeksysteem houdt rekening met deze wensen, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat er een goede match tot stand zal komen.

Met de juiste jobcoach begeleiding ben je verzekerd van een goede start bij je nieuwe werkplek. Indien je nog geen jobcoach hebt, kun je bij ons op de website met diverse re-integratiebedrijven in contact komen. Kijk samen hoe je het werken met een beperking in Brummen tot een realistisch doel kunt maken.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...