Werken met een beperking in Brielle

Met een Wajong of WIA uitkering of met een doelgroepverklaring kan het werken met een beperking in Brielle een echte uitdaging zijn. Toch hoef je niet langer meer te zoeken naar de juiste Wajong en WIA vacatures of vacatures voor als je staat opgenomen in het doelgroepregister. Deze banen zijn vanaf nu allemaal te vinden op de website van Maatwerkbanen.

Na het aanmelden op de website kun je aanvinken wat voor vacature je zoekt en welke wensen je hebt. Vervolgens komen de werkgevers en vacatures naar voren die het beste aansluiten bij de wensen die je aangegeven hebt. Nu kun je een sollicitatie indienen, waarna hij direct bij de werkgever terecht komt.

Heb je toch moeite om zelfstandig een sollicitatie in te dienen, vraag dan je jobcoach om jou hierin begeleiding te geven. Tevens kan Maatwerkbanen jou met een jobcoach in contact brengen, als je deze nog niet hebt. Deze re-integratiebedrijven kunnen goed inspelen op jouw wensen en de beste hulp bieden die jij op de werkvloer nodig hebt!

Wacht niet langer en meld je aan! Maatwerkbanen is van mening dat het hebben van een arbeidsbeperking niet langer meer een belemmering hoeft te zijn!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...