Werken met een beperking in Beuningen

Door het bestaan van Maatwerkbanen kun je werken met een beperking in Beuningen. Bedrijven worden gestimuleerd om werkzoekenden met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Toch is het soms lastig om als werkzoekende met deze werkgevers in contact te komen. Want waar vind je met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering of WIA uitkering leuke vacatures? Deze vacatures vind je vanaf nu op de website van Maatwerkbanen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen eenvoudig inzicht moet hebben in beschikbare Wajong en WIA vacatures. Daarnaast zetten wij ons ook in om banen te vinden voor werkzoekenden met een registratie in het doelgroepregister. Wij hopen hierdoor het doel, om het werken met een beperking in Beuningen, te realiseren voor iedereen die een baan zoekt.

Vraag je jobcoach voor ondersteuning in dit gehele traject. Indien je deze nog niet hebt, kunnen wij jou verwijzen naar onze website voor de juiste jobcoach begeleiding. Het aanmelden op de website kost een fractie van je tijd en is geheel gratis. Het systeem houdt rekening met jouw wensen, waardoor wij ervan overtuigd zijn dat de juiste match tot stand zal komen.

Maatwerkbanen helpt je graag op weg bij het vinden van je droombaan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...