Werken met een beperking in Berkelland

Wat betreft het werken met een beperking in Berkelland, biedt Maatwerkbanen de helpende hand. Vind je het lastig om de juiste Wajong en WIA vacatures te vinden of een werkgever die jou een kans wil bieden ondanks je doelgroepverklaring? Ontdek dan nu het aanbod aan vacatures op de website van Maatwerkbanen.

Met een registratie in het doelgroepregister, Wajong uitkering of WIA uitkering, val jij onder de doelgroep die zich aan kan melden. De aangesloten werkgevers staan open om werkzoekenden met een arbeidsbeperking binnen het bedrijf een kans te bieden. Door je wensen aan te vinken, kan het systeem een goede selectie maken. Meld je nu aan en maak het werken met een beperking in Berkelland tot een realistisch doel.

Wij begrijpen dat het voor jou belangrijk is om een leuke baan te vinden. Maar hoe vind je die ene baan die bij je past en aansluit bij de interesses die je hebt? Neem hiervoor contact op met je jobcoach. Individuele jobcoach begeleiding kan van belang zijn om uit te zoeken welke functie bij je past en bij het behouden van die ene baan. Op Maatwerkbanen kun je in contact komen met diverse re-integratiebedrijven.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...