Werken met een beperking in Bergen (L)

Wij hebben werkgevers gevonden die het werken met een beperking in Bergen mogelijk maken! Zij bieden Wajong en WIA vacatures en werkplekken voor mensen die zijn opgenomen in het doelgroepregister. Met een Wajong of WIA uitkering of doelgroepverklaring, kun je je aanmelden op de website van Maatwerkbanen.

Op de website van Maatwerkbanen wordt alles rondom het werken met een beperking in Bergen bij elkaar gebracht. Daarnaast hebben wij de website zo ingericht dat het voor jou eenvoudig is om aan te geven welke voorkeuren je hebt aan een baan. Hierdoor komen de meest passende banen naar voren, waarna je direct kunt solliciteren!

Voor je sollicitatie kun je je jobcoach inlichten. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, maar dit wel prettig vindt, kun je op de website in contact komen met diverse arbeidsbemiddelaars. Zij hebben ervaring met het begeleiden van werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Naast begeleiding in het sollicitatietraject, kun je ook ondersteuning ontvangen op de werkvloer.

Wacht niet langer en meld je direct aan op de website van Maatwerkbanen. Wij zijn ervan overtuigd dat het voor jou mogelijk is om te werken met een beperking in Bergen!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...