Werken met een beperking in Berg en Dal

Denk je dat het werken met een beperking in Berg en Dal een onhaalbaar doel is? Dan raden wij het aan om je aan te melden op Maatwerkbanen. Het hebben van een arbeidsbeperking betekent namelijk niet dat je geen betaald werk kunt uitvoeren. Op de website tref je een actueel overzicht van Wajong en WIA vacatures en banen voor mensen met een doelgroepverklaring. Wij zijn ervan overtuigd dat er een baan tussen zit die aansluit bij jouw interesses en vaardigheden.

Je kunt je vrijblijvend aanmelden als je bent opgenomen in het doelgroepregister, maar ook als je een Wajong of WIA uitkering ontvangt. Wij hebben de juiste werkgevers gevonden die openstaan voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Zij willen het werken met een beperking in Berg en Dal voor iedere werkzoekende mogelijk maken.

Uit ervaring weten we dat een jobcoach jou de juiste begeleiding kan bieden. Dit kan al beginnen tijdens de sollicitatieprocedure, maar ook verder in het traject. Indien je nog geen jobcoach hebt, raden wij het aan om eens op onze website te kijken tussen alle aangesloten re-integratiebedrijven. Zij staan graag voor jou klaar om jouw doel te realiseren!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...