Werken met een beperking in Beek

Wil je gaan werken met een beperking in Beek? Ben je opgenomen in het doelgroepregister of ontvang je een Wajong of WIA uitkering? Dan val jij onder de doelgroep van Maatwerkbanen en kun je reageren op de beschikbare Wajong en WIA vacatures of vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. De werkgevers die deze vacatures aanbieden, willen met jou meedenken om een prettige werkplek te realiseren. Hiermee maken zij het voor jou mogelijk om te gaan werken met een beperking in Beek.

Ben je op zoek naar een passende baan? Meld je dan direct aan op het platform Maatwerkbanen. Alles rondom het werken met een arbeidsbeperking komt hier bij elkaar. Indien jij het lastig vindt om zelfstandig het sollicitatietraject te bewandelen, kun je hierin jobcoach begeleiding bij krijgen. Indien je nog geen jobcoach hebt, maar dit wel prettig vindt, kun je met een passende arbeidsbemiddelaar in contact komen.

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar om het werken met een beperking in Beek voor iedereen toegankelijk te maken. Voor vragen kun je vrijblijvend contact met ons op nemen via de telefoon of per e-mail. Wij helpen je graag op weg!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...