Werken met een beperking in Barneveld

Ervaar jij het werken met een beperking in Barneveld als een lastige opgave omdat je niet de juiste werkgever kunt vinden? Maatwerkbanen staat klaar voor iedere werkzoekende met een doelgroepverklaring, Wajong uitkering en WIA uitkering. Meld je nu aan op de website en ontdek je baankansen.

Bedrijven worden gestimuleerd om werkzoekenden met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Zij stellen Wajong en WIA vacatures beschikbaar, evenals banen voor werkzoekenden met een registratie in het doelgroepregister. Deze werkgevers maken het werken met een beperking in Barneveld mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt op een leuke baan die aansluit bij de wensen die je hebt. Door je wensen aan te vinken, houdt het systeem rekening met de voorkeuren die je hebt aangevinkt, waardoor de beste match tot stand komt.

Heb je moeite om het traject zelfstandig te bewandelen? Neem dan gerust contact op met je jobcoach voor de juiste ondersteuning. Indien je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je met een re-integratiebedrijf in contact komen op de website in Maatwerkbanen. Zij kunnen jou de hulp bieden die jij nodig hebt om dit traject succesvol af te kunnen afronden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...