Werken met een beperking in Barendrecht

Wil je graag werken met een beperking Barendrecht, maar maakt de arbeidsbeperking het voor jou lastiger om een leuke vacature te vinden? Ondanks je enorme motivatie kan het tegenvallen om een werkgever te overtuigen. Je moet juist die ene werkgever vinden die wél in jou gelooft! Wij kunnen jou in contact brengen met deze werkgevers, want Maatwerkbanen heeft een nieuw platform ontwikkeld.

Op dit platform brengen wij werkzoekenden met een arbeidsbeperking in contact met werkgevers. Deze werkgevers staan open voor mensen met een Wajong of WIA uitkering, maar ook voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Vanaf nu is het eenvoudiger om te gaan werken met een beperking in Barendrecht.

Om de sollicitatie in juiste banen te leiden, kun je ondersteuning krijgen van jouw jobcoach. Heb je die nog niet, dan kunnen wij jou in contact brengen met een re-integratiebedrijf. Deze jobcoach kan jou ook op de werkvloer de juiste begeleiding bieden, bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur in de werkzaamheden.

Ben je op zoek naar Wajong of WIA vacatures, of ben je opgenomen in het doelgroepregister? Wacht dan niet langer en meld je aan!

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...