Werken met een beperking in Assen

Wil je werken met een beperking in Assen, maar vind je het lastig om een passende baan te vinden? Maatwerkbanen kan jou hierbij helpen door passende Wajong en WIA vacatures aan te bieden, maar ook vacatures voor werkzoekenden met een doelgroepverklaring. Eenieder met een Wajong uitkering, WIA uitkering of een opname in het doelgroepregister kan zich vrijblijvend en gratis aanmelden op de website.

Op de website is een zoekfunctie waardoor je kunt zoeken naar geschikte vacatures in jouw omgeving. Ook kun je door gebruik te maken van de filterfunctie jouw wensen invullen, waardoor de vacatures naar voren komen die het beste aansluiten bij jouw wensen. Het werken met een beperking in Assen kan lastig zijn, maar met de openheid van de aangesloten werkgevers komt het helemaal goed!

Vind je het lastig om zelfstandig te solliciteren vanwege je arbeidsbeperking? Dan kan een jobcoach jou helpen om je voor te bereiden op een sollicitatiegesprek met de werkgever. Als je nog geen jobcoach begeleiding hebt, kun je op de website met verschillende arbeidsbemiddelaars in de regio in contact komen. Zij kunnen jou begeleiden om het sollicitatietraject in goede banen te leiden.

Passende vacatures

Passende vacatures

Vacatures voor mensen met een arbeidsbeperking.

Altijd up-to-date

Altijd up-to-date

Vacatures worden dagelijks online gecheckt en bijgehouden.

Snel & gemakkelijk

Snel & gemakkelijk

Maatwerkbanen is doorontwikkeld voor jou als werkzoekende.

Kennis &<br/> advies

Kennis &
advies

Door onze ruime ervaring kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Meld je nu aan!
We matchen jouw locatie met onze vacatures...